Povestea Noastra 2018-12-01T16:43:40+00:00

Ideea organizarii de excursii de o zi in Transilvania a izvorat din dorinta de a creea o noua imagine Romaniei.

Am calatorit mult si am locuit in tari multiculturale, iar experienta m-a facut sa inteleg mai bine imaginea pe care Romania o are peste hotare.

Cand am fost departe de locurile transilvanene in care m-am nascut, am realizat cat de atras sunt defapt de acesta si cat de dor imi este de pamantul stramosesc, de frumusetea si de valorile lui.

Mi-ar placea sa pot da o noua identitate si sa evit preconceptiile care spun ca suntem o natie de hoti, aratand lumii adevaratele frumuseti si valori ale Romaniei.

Avem o tara frumoasa si diversa, iar din discutiile pe care le-am avut atat cu localnici cat si cu straini am realizat cat de putin stiu defapt despre Romania sau Transilvania in mod specific. Asadar imi doresc ca Romania sa fie cunoscuta atat de catre cei din afara Romaniei cat si de catre locuitorii ei.

De asemenea am invatat cat de importanta este onestitatea si serviciile pentru clienti. Imi doresc sa fim un model si sa lasam o amprenta pozitiva in Romania. Cand ma voi uita in spate ani buni de acum, vreau sa vad companii trainice, bazate pe respect, incredere si onestitate.

Deocamdata prin excursiile de o zi promovam o mica partea din Romania si anume regiunea Transilvaniei, pentru ca aici este ograda mea dar in timp, sper sa pot descuia si restul Romaniei celor care sunt dispusi sa o viziteze.

Multumesc pentru incredere si abia astept sa ne cunoastem,
Cu drag,
Calin Florea.

Rezerva acum
);